(Vegan) Zoete aardappel schotel met tiki masala 

10-05-2019

(Vegan) zoete aardappel schotel met tiki masala
Een heerlijk vullend gerecht, in een handomdraai gemaakt.
Voedzaam en lekker!

Wat heb je nodig (2 pers)?
- 200 gr linzen of kikkererwten
- 400 gr zoete aardappel
- 400 gr broccoli
- 200 gr champignons
- 1 rode ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 El Tiki masala kruidenpasta (patak)

Bereidingswijze

Kook de zoete aardappel 7 min van te voren en de broccoli 5 min. Fruit ondertussen in een wokpan de knoflook, ui en champignons. Voeg de zoete aardappel, broccoli en linzen toe. Voeg 1 el kruidenpasta toe. Voeg een snuf kurkuma en peper toe. Roerbak dit nog 5 min. Verdeel over 2 gelijke porties. Eetsmakelijk!

Indien je graag wel een dierlijke eiwitbron wilt toevoegen dan zou gekruide kip of een gekookt eitje bijpassend zijn.