Vegan bananenbrood

06-06-2019

Vegan bananenbrood
Weer een nieuwe versie van een bananenbrood.
Dit keer de vegan versie.
Eiwitrijk, stevig en met een lekkere zoete smaak. 
Genieten van een lekkere dikke plak vegan bananenbrood!

Wat heb je nodig?
- 50 gr vegan vanille proteïne poeder (ik gebruik orange fit)
- 50 gr havervlokken
- 100 gr boekweitmeel
- 150 ml kokosmelk (indien te dun, voeg dan nog wat boekweitmeel toe en is het nog te dik voeg dan nog wat kokosmelk toe)
- 1 zakje baking soda
- 5 bananen
- Kaneel

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 graden.
Mix alle ingrediënten op 1 banaan na tot een glad stevig mengsel.
Giet over in een cakevorm. Snijd de laatste banaan in de lengte door de midden en duw deze lichtjes in je beslag zoals op de foto. Bak af in 50-55 minuten. Goed laten afkoelen en snijden in 10 stukken.
Indien je geen proteïne poeder hebt, kun je ook dit bananenbrood uit proberen.