Kokos-chia oats met frozen mango

11-09-2019

Kokos-chia oats met frozen mango
Een heerlijk ontbijtje, net even wat anders dan normaal. 
Het kan tevens als tussendoortje of toetje gegeten worden.
De combi van kokos en frozen mango is zo lekker zoet. Een echte healthy treat!

Ingrediƫnten
- 20 gr chia zaden
- 200 Kokosmelk uit blik (6%)
- 20 gr havermout
- 100 gr bevroren mango
- Kokossnippers
- Vers fruit 

Bereidingswijze
Dit receptje moet een aantal uur van tevoren gemaakt worden dus wil je het als ontbijtje eten maak het dan de avond van tevoren klaar.
Mix de chiazaden samen met de kokosmelk en havermout, laat dit een aantal uur afgedekt in de koelkast staan. Haal het na een paar uur uit de koelkast en snijd wat vers fruit (stukjes banaan of aardbei) en druk dit door de 'pudding' heen naar de bodem. Blend de bevroren mango (met een goede blender) tot een stevige massa en giet dit over de pudding. Top af met kokossnippers en eventueel wat noten. Eetsmakelijk!