Smeuïg bananenbrood

24-02-2019

Smeuïg bananenbrood (glutenvrij)
Lekker genieten van een gezond tussendoortje doe je met dit bananenbrood.
Je kan het 4 dagen in de koelkast bewaren of vries het in zodat je de hele week kan genieten van een lekker en gezond tussendoortje. 

Wat heb je nodig?
- 150 gr amandelmeel
- 4 bananen
- 2 eieren
- Scheutje amandelmelk
- Kaneel en koek&speculaas kruiden
- 1 zakje bakingsoda van dr. Oetker
- Geschaafde amandelen
- rozijnen (optioneel)

Bereidingswijze 
Mix de amandelmeel, 4 bananen, 2 eieren, amandelmelk en de kruiden tot een gladbeslag. Roer de rozijnen door het beslag heen voor een extra zoete bite. Giet dit in een cakevorm en bestrooi met de amandelschaafsel. Bak af in 50-60 min op 170 graden. Eetsmakelijk!